Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Vloer leggen (laminaat, vinyl etc.)

U bent op zoek naar iemand die een kantoorvloer kan leggen? Leest u hier verder

Nieuwe kantoorvloer? Wij leggen die graag voor u

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Wellicht bent u van locatie gewisseld of uw huidige vloerbedekking is simpelweg aan vervanging toe. Ook voor zakelijke klanten hebben wij de ideale studenten om deze werkzaamheden te verrichten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De studenten van Flex Student Services hebben de nodig ervaring met het leggen van verschillende vloeren zoals laminaat, vinyl, vloerbedekking et cetera. De klusstudenten van Flex Student Services leggen bij uw bedrijf graag u nieuwe vloer. Er word geadviseerd om ondervloering plus aliminiumtape bij uw nieuwe vloer te nemen i.v.m isolering voor b.v. warmtebehoud en om het meeste geluid te verminderen. Ook is het handig om plinten aan te schaffen voor de afwerking om zo de vloer elegant en afgewerkt te laten ogen.

Waarom Flex Student?

  • Juiste gereedschap
  • Professioneel en know-how
  • Nazorg service (schoonmaakstudent)
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Mocht het zo zijn dat er gereedschap nodig is vanuit Flex Student Services, dan zullen hier kosten bij komen voor het gebruik maken van bijvoorbeeld een decoupeermachine, zaagtafel, plintensnijder e.d.

Tijdens het intake zal het duidelijk worden gemaakt of de klusstudent gereedschap met zich mee moet nemen om de klus naar wens af te handelen. Let op: het verschilt per klus wat de bijkomende kosten hiervoor zullen zijn. Dit i.v.m. het gebruik maken van gereedschap voor b.v. alleen hamer- en schroef- of boor- en zaagwerk.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere klusstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor uit te voeren. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze ‘contact gegevens’ pagina.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.