Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Virus verwijderen en bestrijding

Kantoor computers ontdoen van een virus? Leest u hier verder

De computers op kantoor hebben een virus te pakken. Wat nu?

Digitale virussen zijn in alle soorten en maten ongewenst aanwezig. Van een simpele 'Phishing e-mail' tot een minder gevaarlijke 'Trojan Horse' tot aan een vicieuze 'Malware' infectie, enfin, ze zijn allemaal een bedreiging voor de computers op kantoor. Vooral wanneer u en uw collega's met gevoelige bedrijfsinformatie werken. Daarom is het belangrijk om alle computer op kantoor te beschermen tegen dit soort aanvallen van buitenaf. heeft een virus te pakken.

De PC-studenten van Flex Student Services helpen uw bedrijf hier graag bij. De PC-student zal allereerst met u in gesprek gaan en zodoende achter te komen hoe u denkt de virus te hebben gekregen (situatie analyse), onderzoeken waar de virus vandaan is gekomen en waar het zich bevindt op uw computer (gegevens verzamelen), hoe van de virus te ontdoen (actie) en hoe een volgende aanval te kunnen voorkomen (conclusie).

Waarom Flex Student?

  • Virus verwijderen
  • Virus bestrijding
  • Adviseren gebruik internet
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Anti-virus software’s zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo heeft u een anti-virus dat beschikbaar is voor bij het internetten. Totale pakketten zijn ook beschikbaar (all-in-one). Deze beschikken vaak een back-up onderdeel waardoor u uw waardevolle bestanden in een ‘Cloud’ kunt opslaan. Mocht uw computer systeem geheel opnieuw geïnstalleerd moeten worden, dan komt een ‘Cloud’ goed van te pas.

Tegenwoordig kun u uw smartphone ook beveiligen met een antivirus. De PC-student legt het u graag allemaal duidelijk uit.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere PC-studenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de ICT-klussen op kantoor uit te voeren. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.