Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Trage computers opschonen

Genoeg gehad van uw langzame of vastlopende computer? Leest u hier verder

De trage computers op kantoor zijn zo verholpen

Wij van Flex Student Services begrijpen hoe vervelend het is wanneer een desktop computer of laptop véél trager werkt dan wanneer u voor het eerst aan heeft geschaft, b.v. bij het opstarten merkt u dat het lang duurt voordat het 'up and running' is of dat de computer zelfs helemaal vast loopt en niet meer reageert. Erg frustrerend allemaal.

Daar heeft u als draaiend bedrijf helemaal geen tijd voor en überhaupt zin in, want het belemmert de werkproductiviteit! Vooral niet wanneer er achterstallige werk gedaan of ingehaald moet worde. Om deze redenen bieden wij een oplossing aan in de vorm van een PC-student die bij u op kantoor langs komt en uw computer problemen verhelpt. In de eerste instantie wordt er gekeken of de computer besmet is met een virus of dergelijke. Mocht dit het geval zijn, dan bekijkt de PC-student wat de mogelijkheden zijn voor uw computer om deze weer naar toebehoren te laten werken. Het is dus altijd belangrijk om te weten wáárom de computer traag is geworden of vast aan het lopen is.

Waarom Flex Student?

  • Computer als vanouds
  • Zo afgehandeld
  • ICT affiniteit en ervaren
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Vervolgens wordt er gekeken wat de computer kan missen qua software die veel ruimte in beslag nemen, maar op kantoor computers is dit vaak niet het geval.

Als laatst wordt er een scan uitgevoerd om de computer op bepaalde functies te beoordelen, onder andere de CPU en processor.

De besturing-systemen waar onze PC-studenten mee bekend zijn, zijn als volgt: Apple Mac, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere PC-studenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de ICT-klussen op kantoor uit te voeren. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

 

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.