Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Snoeiwerk (heggen, struiken etc.)

De heggen en struiken op kantoor opknappen? Leest u hier verder

Wij kunnen de heggen en-/of struiken op kantoor een knipbeurt geven

U ziet dat de heggen en struiken weer zijn aangegroeid en u zou graag willen dat deze een knipbeurt krijgen. Daarom bent u op zoek naar iemand die dit taak over kan nemen en er voor kan zorgen dat al het tuinafval ook na afloop gedeponeerd worden.

U bent aan het juiste adres bij Flex Student Services. De tuinstudenten van Flex Student Services zijn vakbekwaam en doen dit graag voor u. Wij beschikken namelijk zelfs over de benodigde materialen om de struiken en heggen te behandelen en goed te verzorgen. Wij kunnen op aanvraag vormen geven aan de heggen.

Waarom Flex Student?

  • Heggen en struiken opknappen
  • Vakbekwaam en goedkoop
  • Deponeren van tuinafval
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Een goede hovenier kan een grote invloed hebben op het uiteindelijke ‘extra’ resultaat op kantoor. Daarom streven wij er ook naar om de opdrachten van de aanvrager zo goed mogelijk uit te voeren.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere tuinstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor- of bedrijf uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.