Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Small business server

Hulp nodig bij het aansluiten van digitale apparaten? Leest u hier verder

Het aansluiten van digitale apparaten kunnen wij voor u doen

U heeft een nieuwe surround sound systeem of een nieuwe desktop computer aangeschaft? Voor een bedrijf is dat simpelweg een nieuwe aanwinst om de werkproductiviteit te helpen. Maar u weet niet wat u met al die kabels en aansluitingen moet, in de zin van hoe en waar alles aangesloten moet worden? Net als de meeste bedrijven heeft u daar geen tijd voor.

De PC-Studenten van Flex Student Services doen dit graag voor u. Wij besparen uw bedrijf in tijd én geld, zijn overigens ervaren en hebben affiniteit met het aansluiten van digitale apparaten. Voor ons is al uw digitale aansluitingen in een mum van tijd geregeld

Waarom Flex Student?

  • Gelabelde aansluitingen
  • Besparen u in tijd en geld
  • Affiniteit met digitale apparaten
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De PC-studenten van Flex Student Services kunnen uw bedrijf helpen met de problemen die u ervaart met de elektrische apparaten op kantoor, b.v. bij het instellen van een desktop computer, aansluiting van een DVD-player, het installeren van een kantoorprinter, etc. Voor de printer kiest de PC-student de juiste instellingen en sluiten deze voor u aan op een kantoor laptop, een desktop-computer en op een draadloos kantoor netwerk.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere PC-studenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de ICT-klussen op kantoor uit te voeren. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.