Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Receptie werkzaamheden

Heeft u hulp nodig voor bij de receptie? Leest u hier verder

Ondersteuning voor bij de receptie

Bij het aanvang van bezoekers is de aanwezige medewerker receptie het visitekaartje van uw bedrijf. Deze persoon is een cruciaal en een onmisbare onderdeel in uw bedrijf. De kantoorstudent neemt het telefonisch contact met uw klanten en de ondersteuning voor de overige receptie werkzaamheden op zich en assisteert waar zo mogelijk.

De kantoorstudent zal de benodigde ervaring hebben om de werkdag(en) draaiend te houden. Deze zal voor u de agenda betreft de afspraken met klanten bijhouden en de gang van zaken in de gaten houden. Deze kunnen o.a. zijn: het registreren van bezoekers, postverwerking, lichte administratieve werkzaamheden en ondersteuning in het toezicht houden voor de veiligheidsprocedures.

Waarom Flex Student?

  • Lichte administratieve werkzaamheden
  • Bezoekersregistratie i.v.m. veiligheidsprocedures
  • Telefonische afhandelingen
Vrijblijvende offerte bestel een student

 

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere kantoorstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de balie- en receptie te steunen waar zo mogelijk. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze ‘contact gegevens’ pagina.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.