Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Kantoorassistentie

Assistentie nodig voor op kantoor? Leest u hier verder

Deadline, tijdnood of simpelweg assistentie nodig?

Bent u op zoek naar hulp op kantoor? Wilt u zich liever buigen over zaken die voorrang hebben, waardoor de rest van de taken achterwege blijven? De kantoorstudent zal u en-/of uw collega's te hulp schieten waar dit nodig acht te zijn.

De kantoorstudent zal de nodige ervaring hebben om de werkdag(en) naar verwachting te laten verlopen. De kantoorstudent kan u of uw collega assisteren bij bijvoorbeeld het schrijven van teksten voor uw website, het opstellen van offertes of de social media van uw bedrijf bij te houden.

Waarom Flex Student?

  • Opnemen van kantoortelefoon
  • Afhandelingen van facturen
  • Wijzigen of aanpassen website tekst
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De kantoorstudent kan o.a. de facturatie aan uw klanten uitvoeren, uw gegevensbestanden overzichtelijker maken of de telefoon aannemen wanneer u zelf hier niet voor in de gelegenheid bent.

U kunt een verzoek doen op één of meerdere kantoorstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht u en-/of uw collega’s te assisteren met werkzaamheden voor op kantoor. Bovendien is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze ‘contact gegevens’ pagina.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.