Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

kantoor- of bedrijfsvloeronderhoud

Wilt u een schone kantoorvloer die 'hygiëne' uitstraalt? Leest u hier verder

Kantoor- of bedrijfsvloer weer laten stralen?

Is het vloer op kantoor toe aan een proper schoonmaak beurt? Dat kan geregeld worden door onze schoonmaakstudenten. Vloeren onderhouden neemt veel tijd en agitatie met zich mee, vooral wanneer al het meubilair verplaatst moet worden om zo een schoonmaak goed aan te pakken. Meerdere etages die onder handen genomen moeten worden?

Onze schoonmaakstudenten doen dit graag voor u en voeren dit naar uw eisen en wensen uit. De schoonmaakstudenten kunnen het kantoor- of bedrijfsvloer in de was zetten, een olielaag op plaatsen of een degelijke lak beurt geven, afhankelijk van het type kantoor- of bedrijfsvloer u heeft.

Waarom Flex Student?

  • Kantoorvloer reinigen
  • Benodigde materialen aanwezig
  • Eenmalig of periodiek inzetbaar
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Flex Student Services heeft de benodigdheden in huis om dit soort klussen uit te voeren. Het juiste vloeronderhoudsmiddel is van belang, daarom vragen wij u altijd informatie over het soort kantoor- of bedrijfsvloer u heeft zodat wij voorbereid op pad kunnen gaan.

Mocht u niet meer zeker zijn wat voor een soort kantoor- of bedrijfsvloer u heeft liggen? Dan komen wij van Flex Student Services graag langs om deze bekijken om zo tot een besluit te komen over het juiste vloeronderhoudsmiddel.

Tip: check uw bon of factuur van de bouwmarkt of vloer-dealer. Vaak staat het type vloer er in beschreven. Zodoende kunt u via het internet achterhalen welke vloeronderhoudsmiddel het meest geschikt is voor uw kantoor- of bedrijfsvloer.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere schoonmaakstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.