Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Kantoor meubel montage

Kantoormeubel montage? Leest u hier verder

Meubel montage? Onze handige klusstudenten staan voor u klaar!

Het kan zijn dat u nog nog moet verhuizen of is u kantoor al verhuisd en misschien zelfs door onze verhuisstudenten. Waarschijnlijk heb jij een aanvraag ingestuurd bij Flex Student Services om uw meubels te monteren of te demonteren.

Uw kunt heel makkelijk een van onze handige klusstudenten van flex Student Services inzetten. Namelijk een intake gesprek waarbij u, uw wensen en eisen kwijt kunt, tenzij jij deze in de aanvraag of bestelformulier hebt meegegeven, want dan is het even om aan te geven dat wij u graag mee helpen. Wij helpen u graag om dit soort vervelende en vaak ingewikkelde klussen uit uw handen te nemen. Het kan veel tijd in beslag nemen om meubels te monteren daar zijn onze klusstudenten voor.

Waarom Flex Student?

  • Handige klussers
  • Beschikbaar op korte termijn
  • Juiste gereedschap
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Wij komen graag langs om deze klus snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Houd u alles gereed? Dan is de klus zo goed als geklaard!

Tijdens het intake zal het duidelijk worden gemaakt of de klusstudent gereedschap met zich mee moet nemen om de klus naar wens af te handelen. Let op: het verschilt per klus wat de bijkomende kosten hiervoor zullen zijn. Dit i.v.m. het gebruik maken van gereedschap voor b.v. alleen hamer- en schroef- of boor- en zaagwerk.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere klusstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor uit te voeren. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze ‘contact gegevens’ pagina.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.