Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Complete bedrijfs sanitair reiniging

Reinigen van sanitair tegenover een scherp tarief? Leest u hier verder

Hygiëne op kantoor is belangrijk

U en uw personeel zullen het er allemaal over eens zijn over het volgende, namelijk het uitermate belangrijk vinden om een schone en hygiënische sanitair te betreden. Een veilige en schone omgeving is een must, vooral wanneer u of uw personeel gebruik willen maken van de badkamers of toilet-ruimtes.

Onze schoonmaakstudenten zijn erg nauwkeurig wanneer zij het sanitair in uw bedrijf (badkamers en toilet-ruimtes) reinigen. De schoonmaakstudent zal alle benodigdheden met zich meenemen om de uitvoering zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Waarom Flex Student?

  • Nauwkeurig (details)
  • Eenmalig of periodiek inzetbaar
  • Inzetbaar voor andere diensten
vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere schoonmaakstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Wij van Flex Student Services stellen het zeer op prijs om van u te horen wanneer de opdracht wel of niet naar tevredenheid is uitgevoerd. In het geval dat dit niet zo is, dan komen wij graag samen met u tot een oplossing.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.