Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Betegelen van uw bedrijfstuin

Kantoor- of bedrijfsloungeruimte realiseren? Leest u hier verder

Een in- of outdoor kantoor- of bedrijfstuin presenteren?

U wilt graag op kantoor een lounge ruimte creëren waar werknemers even kunnen bijkomen zodat hen werkproductiviteit weer op niveau komen, maar u weet niet waar u aan moet beginnen. Daarom bent u op de website van Flex Student Services belandt. U bent opzoek naar meer informatie over een bedrijf die tegenover een laag tarief deze loungeruimte kan realiseren.

De tuinstudenten van Flex Student Services zijn erg ervaren en kunnen zich hierover buigen. Het betegelen of aanleggen van een tuinvloer gaat onze tuinstudenten goed af. Tevens kunnen wij voor planten, bloemen en het benodigde meubilair zorgen. U laat ons simpelweg weten waar u het wilt aanschaffen, wat uw budget is, eventuele eisen en wensen en wij regelen de rest voor u.

Waarom Flex Student?

  • Aanleggen van vloer
  • Verzorging van meubilair en flora
  • Ervaren en goedkoop
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Een goede hovenier kan een grote invloed hebben op het uiteindelijke ‘extra’ resultaat op kantoor. Daarom streven wij er ook naar om de opdrachten van de aanvrager zo goed mogelijk uit te voeren.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere tuinstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor- of bedrijf uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.