Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Algemene of periodieke tuinonderhoud

Kantoor tuin opknappen? Lees u hier verder

Kantoor groen onderhouden? Een tuinstudent staat klaar voor u

De tuin op kantoor onderhouden kan een kleine of een wat grotere klus zijn, dat hangt namelijk af van de hoeveelheid werk dat er in gestoken moet worden. Het kan zo zijn dat b.v. het onkruid hier en daar gewied moet worden of dat er een aantal plantjes verplaatst moeten worden. Wij begrijpen dat het voor bedrijven moeilijk is om de tuin constant bij te houden. Geen probleem voor de tuinstudenten van Flex Student Services.

De tuinstudenten van Flex Student Services nemen graag de kantoor tuin over en deze naar uw wensen uit te voeren. Zo kan de tuinstudent ervoor zorgen dat de kantoor tuin er weer representatief uit gaat zien. De gras maaien, bloemen planten of gewoon wat hark en zaai werk? Wij kunnen het allemaal. De tuinstudent zal alle benodigdheden met zich meenemen om de taak naar wens uit te voeren.

Waarom Flex Student?

  • Maken het representatief
  • Deponeren van kantoor-tuinafval
  • Vakbekwaam en ervaren
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Een goede hovenier kan een grote invloed hebben op het uiteindelijke ‘extra’ resultaat op kantoor. Daarom streven wij er ook naar om de opdrachten van de aanvrager zo goed mogelijk uit te voeren.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere tuinstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor- of bedrijf uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.