Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Algemene kantoorschoonmaak

Handen te kort voor het schoonmaak op kantoor? Leest u hier verder

Profiteren van kantoor schoonmaak tegenover een laag tarief?

Bedrijven zijn vaak op zoek naar éénmalige of periodieke schoonmaker die op kantoor de algemene klussen kan verzorgen. Dit varieert van een gehele ruimte stofzuigen, moppen of afstoffen. De schoonmaakstudenten van Flex Student Services worden regelmatig gevraagd om de schoonmaak te doen bij verschillende bedrijven.

Als u tegenover een voordelig tarief een schoon kantoor wilt, dan zit u goed bij ons. Wij hebben namelijk de juiste schoonmaker die u kantoor schoonmaakt om op de afgesproken data en tijden. De schoonmaakstudent zal de klusjes in en rondom het kantoor naar eisen en wensen uitvoeren.

Waarom Flex Student?

  • Stofzuigen, moppen en-/of afstoffen
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Eenmalig of periodiek inzetbaar
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Een goede schoonmaker kan een groot invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van het kantoor. Daarom streven wij er ook naar om de opdrachten van de aanvrager zo goed mogelijk uit te voeren.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met u kijken naar oplossing die wel voldoet aan uw eisen en wensen.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere schoonmaakstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor uit te voeren Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze overige contactgegevens.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.