Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Algemene kantoor klussen

Algemene klusjes op kantoor die gedaan moeten worden? Leest u hier verder

Klus op kantoor? Wij realiseren het voor u

Iedere klus vergt een andere aanpak, daarom wordt er een plan van aanpak ontworpen dat specifiek is toegespitst op uw behoeften. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

De werknemers van Flex Student Services zijn in staat om snel en efficiënt onder andere de volgende soorten klussen uit te voeren. Wanneer u besluit een klusstudent van Flex Student Services in te schakelen, dan bent u verzekerd van een goed geklaarde klus. Zware taken binnen uw bedrijf zoals het leggen van laminaat en het behangen van muren, maar ook kleinere klussen zoals het vervangen van lampen, worden probleemloos overgenomen door de klusstudenten. Op deze manier is omkijken niet meer nodig.

Waarom Flex Student?

  • Voor de algemene klusjes
  • Hulp bij grote kantoor klussen
  • Gegarandeerd het goedkoopste
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De klusstudenten van Flex Student Services hebben een actieve houding en probleem-oplossend manier van denken. Daarom wordt het aanpakken van de meest uiteenlopende klussen gemakkelijk overgenomen van de opdrachtgever.

Tijdens het intake zal het duidelijk worden gemaakt of de klusstudent gereedschap met zich mee moet nemen om de klus naar wens af te handelen. Let op: het verschilt per klus wat de bijkomende kosten hiervoor zullen zijn. Dit i.v.m. het gebruik maken van gereedschap voor b.v. alleen hamer- en schroef- of boor- en zaagwerk.

Uiteraard kunt u aanvraag doen op één of meerdere klusstudenten om voor zowel overdag als in de avond/nacht de klussen op kantoor uit te voeren. Hiernaast is het mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze ‘contact gegevens’ pagina.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.