Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Administratie

Hulp nodig voor bij de administratie? Leest u hier verder

Administratie bijhouden, maar geen tijd?

Het is een feit dat bij een bedrijf administratieve werkzaamheden om de hoek komen kijken, maar het is vaak de vraag of er hier de tijd of überhaupt het juiste personeel (lees: met de benodigde ervaring en skills) voor is. De kantoorstudent staat paraat om u en uw collega's bij te staan om de administratie van uw bedrijf in orde te krijgen.

De kantoorstudent zal er voor zorgen dat de correcte formulieren en gekopieerde stukken in het juiste (digitale) map en-/of dossier in het archief terecht komen. De kantoorstudent van Flex Student Services zal flexibel, enthousiast, accuraat en servicegericht te werk gaan op het moment dat deze bij uw kantoor verschijnt.

Waarom Flex Student?

  • Kopieerwerk en archiveren
  • Boekhouden controleren
  • Flexibel en accuraat
vrijblijvende offerte bestel een student

 

U of uw collega kan de kantoorstudent vertellen welke werkzaamheden afgehandeld moet worden en waar de files gearchiveerd moeten worden. U kunt de kantoorstudent ook inschakelen voor de boekhoud activiteiten voor uw bedrijf.

Het is mogelijk om op één of meerdere kantoorstudenten, voor zowel overdag als in de avond/nacht, aan te vragen om u en-/of uw collega’s te assisteren met de administratieve werkzaamheden op kantoor. Het is mogelijk om op verschillende dagen gebruik te maken van onze diensten.

Mocht u nog vragen hebben die u niet beantwoord heeft gekregen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 070 389 38 90. Klikt u hier voor onze ‘contact gegevens’ pagina.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vult u dan het ‘bel-mij-terug’ formulier hiernaast in en wij contacteren u z.s.m. op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.