Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Wasservice (kleding)

Geen tijd of energie om de kleding te wassen? Lees hier verder

Wasdag is een lachdag!

In een hoekje van jouw slaapkamer of de was-kamer zie je een stapel kleding opgestapeld tot een ware kunstwerk. Tijd om de wasmachine aan te zetten en jouw wasmand te legen! Maar... Je hebt hier helemaal geen tijd voor! Of stiekem zelfs geen zin. Dat kan en is natuurlijk helemaal niet erg!

De schoonmaakstudent van Flex Student Services neemt deze graag van jou over! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw wasmand helemaal leeg gehaald wordt. De schoonmaakstudent zal als volgt te werk gaan: De schoonmaakstudent komt bij aan bij jou thuis, trekt de handschoenen aan, sorteert de kleding op kleur en maximale was-graden, zet de was aan, eventueel de droger aanzetten en de was strijken of meteen opbergen.

Waarom Flex Student?

  • Op korte termijn beschikbaar
  • Wassen en drogen
  • Strijken en opbergen
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De schoonmaakstudent zal alle opgedroogde en gestreken kleding klaar leggen in een aparte wasmand of meteen op jouw bed plaatsen. Liever meteen opbergen? Geef dat even door aan de schoonmaakstudent. Zij volgen graag al jouw wensen en eisen op betreft de schoonmaakdienst.

Tijdens het wassen of drogen van de kleding, kan de schoonmaakstudent bijvoorbeeld de wasruimte opruimen en ordenen. Zo gaat er geen tijd verloren tijdens het draaien van een wasje.

Wij horen graag of jij tevreden bent met de geleverde dienst. Mocht dit niet het geval zijn, dan komen wij graag samen met jou tot een oplossing waar jij wel tevreden mee bent.

 

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.