Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Vloeronderhoud (laminaat)

Vloer weer laten stralen? Lees hier verder

Laat het vloer opnieuw stralen!

Kun je het nog herinneren? Hoe jouw prachtige vloer in het begin eruit zag? Stralend, schoon, mooi! 'Was het maar nog steeds zo' denk je bij jezelf. Goed nieuws, dat kan! Vloeren onderhouden neemt veel tijd en spanning met zich mee, vooral wanneer je alle meubels naar de overige kamers moet verplaatsen, omdat het allemaal goed moet worden gedaan en niets in de weg mag staan om in een keer door te kunnen gaan.

Enfin! Flex Student Services neemt graag deze taak van jou over en zet een schoonmaakstudent in om deze naar wens uit te voeren. De schoonmaakstudenten van Flex Student Services hebben dit vaker uitgevoerd en weten dus ook zulke opdrachten goed aan te pakken. Wij kunnen jouw vloer in de was zetten, een olielaag op plaatsen of gewoonweg lakken. Wanneer het vloer belopen mag worden verschilt per manier. Vaak heeft het vloer minimaal 24 uur tot 48 uur nodig om (lees: compleet) op te drogen.

Waarom Flex Student?

  • Op korte termijn beschikbaar
  • Benodigde materialen aanwezig
  • Snel en ervaren
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Flex Student Services heeft de benodigdheden om de taak uit te voeren. Het enige wat wij van jou vragen is om het juiste vloeronderhoudsmiddel aan te schaffen. Dit wordt verzocht, omdat vrijwel elke huishouden een andere vloer heeft liggen.

De meeste soorten onderhoudsmiddelen zijn vaak verkrijgbaar bij verschillende bouwmarkten of bij de vloer-dealer.

Het is uitermate belangrijk dat het juiste vloeronderhoudsmiddel gebruikt wordt. Mocht je niet meer zijn wat voor een soort vloer jij thuis hebt liggen? Dan komen wij graag langs om een kijkje te nemen naar jouw vloer.

Tip: check je bon of factuur van de bouwmarkt of vloer-dealer. Vaak staat het type vloer er in beschreven. Zodoende kun je via het internet achterhalen welke vloeronderhoudsmiddel het meest geschikt is voor jouw vloer.

 

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.