Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Virus verwijderen en bestrijding

Een computer virus en wil je er van af? Lees hier verder

Mijn computer heeft een virus te pakken! Wat nu?

Digitale virussen zijn in alle soorten en maten ongewenst aanwezig. Van een simpele 'Phishing e-mail' tot een minder gevaarlijke 'Trojan Horse' tot aan een vicieuze 'Malware' infectie. Enfin, ze zijn allemaal een gevaar voor jouw computer en priv├ę gegevens. Daarom is het belangrijk om jouw geliefde computer te beschermen tegen dit soort aanvallen van buitenaf.

De PC-studenten van Flex Student Services helpt jou hier graag bij! De PC-student zal eerst met jou in gesprek gaan hoe jij denkt de virus te hebben gekregen (situatie analyseren), onderzoeken waar de virus vandaan is gekomen en waar het zich bevindt op jouw computer (gegevens verzamelen), hoe van de virus te ontdoen (actie) en hoe een volgende aanval te voorkomen (conclusie).

Waarom Flex Student?

  • Virus verwijderen
  • Virus bestrijding
  • Adviseren gebruik internet
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Bij het laatste zal de PC-student van Flex Student Services jou adviseren over hoe het beste internet te gebruiken en waar jij jouw belangrijke gegevens wel en niet kunt achterlaten, waar je niet op moet klikken en hoe een beveiligde website te herkennen.

Anti-virus software’s zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo heb je een anti-virus beschikbaar voor bij het internetten. Totale pakketten zijn ook beschikbaar (all-in-one). Deze beschikken vaak een back-up onderdeel waardoor je jouw waardevolle bestanden in een cloud kunt opslaan. Mocht jouw computer systeem geheel opnieuw ge├»nstalleerd moeten worden, dan komt zoiets goed van te pas.

Tegenwoordig kun je jouw smartphone ook beveiligen met een antivirus. De PC-student legt het jou graag allemaal haarfijn uit.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.