Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Verhuizen van piano’s, kunst etc.

Kostbare goederen vervoeren? Lees hier verder

Het verhuizen van piano's, vleugels, antiek en andere kostbare spullen vereist speciale aandacht.

Deze voorwerpen zijn nogal gevoelig voor veranderingen in klimaat (lees: luchtvochtigheid) en lopen snel kleine beschadigingen op. Bij Flex Student Services realiseren wij dit heel goed en zullen daarom er alles aan doen om deze waardevolle goederen te vervoeren.

Voordat wij de opdracht kunnen uitvoeren wordt er ter plekke de situatie bekeken om het vervoeren zo efficiënt en goedkoop mogelijk, maar wel vakkundig en betrouwbaar, uit te laten voeren. Schilderijen, antieke klokken, kunstbeelden of kroonluchters is bij Flex Student Services in goede handen en helemaal geen probleem om te vervoeren.

Waarom Flex Student?

  • Vervoeren van piano's en vleugels
  • Vervoeren van antiek en kunst
  • Professionele aanpak
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Het verpakken is van cruciaal belang bij de verhuizing van dit soort voorwerpen, daarom dient dit altijd vakkundig te gebeuren. Om deze redenen beschikken wij over veel verschillende verpakkingsmaterialen en weten precies welk beschermingsmaterialen wij moeten gebruiken om alles veilig en schadevrij te vervoeren.

Dus wanneer jij er zeker van wilt zijn dat jouw antiek of kunst veilig van A naar B wordt verhuisd, vul dan het formulier ”vrijblijvende offerte” of ”bestel een student” in of neem telefonisch contact met ons op.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.