Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Trage computers opschonen

Genoeg gehad van jouw langzame of vastlopende computer? Lees hier verder

Trage computers verhelpen is zo gebeurd!

Wij van Flex Student Services begrijpen hoe vervelend het is wanneer een desktop computer of laptop véél trager werkt dan wanneer je het voor het eerst hebt gekocht of gekregen, b.v. bij het opstarten merk je dat het lang duurt voordat het up and running is of dat de computer zelfs helemaal vast loopt en niet meer reageert!

Daar heeft niemand tijd voor en überhaupt zin in! Vooral niet tijdens jouw lievelings serie of wanneer je een belangrijke schoolopdracht of achterstallige werk moet maken of inhalen. Om deze redenen bieden wij een oplossing aan in de vorm van een PC-student die bij jou thuis komt en jouw computer opschoont en weer als vanouds laat werken.

Waarom Flex Student?

  • Goedkoper dan de vakman
  • Op korte termijn beschikbaar
  • ICT-studenten
vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Ter plekke wordt er gekeken of de computer besmet is met een virus of dergelijke. Mocht dit het geval zijn, dan bekijkt de PC-student wat de mogelijkheden zijn voor jouw computer om deze weer naar toebehoren te laten werken. Het is dus altijd belangrijk om te weten wáárom de computer traag is geworden of vast loopt.

Vervolgens wordt er gekeken wat de computer kan missen qua software die veel ruimte in beslag nemen.

Als laatst wordt er een scan uitgevoerd om de computer op bepaalde functies te beoordelen, onder andere de CPU en processor, maar ook de graphics e.d.

De besturing-systemen waar onze PC-studenten mee bekend zijn, zijn als volgt: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Apple Mac e.d.

 

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.