Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Software instal(leren)

Software installeren kan veilig gedaan worden! Lees hier verder

Software instal(leren)? Komt goed!

Als iemand atechnisch is, is het in de meeste gevallen nogal lastig om een software te installeren en of het 'veilige' software is wat jij toe laat op jouw computer waar al jouw gevoelige priv├ę gegevens en bestanden op staan. Je wilt graag dat dit goed verloopt.

Geen zorgen! De PC-student van Flex Student Services zorgt er voor dat jouw gekozen software goed geïnstalleerd wordt en direct gebruiksklaar wordt gemaakt zodat jij er optimaal van kunt genieten. Games, antivirussen en andere soorten software's zijn gemakkelijk door onze PC-studenten te installeren.

Waarom Flex Student?

  • Software installatie
  • Software verwijderen
  • Gebruiksklaar maken
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De PC-student kijkt samen met jou naar de software die jij wilt installeren. Dit doet de PC-student op een manier waarop het voor jou gemakkelijk is om te volgen en duidelijk te begrijpen is.

Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw computer up-to-date, maar ook weet jij voortaan hoe een software te downloaden en te installeren.

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om ons te contacteren over al jouw vragen betreft het installeren en downloaden van software e.d.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.