Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing? Geen probleem bij Flex Student Services. Onderstaand kunt u meer informatie lezen

Laat Flex Student Services zich buigen over uw verhuizing

Verschillende klanten hebben verschillende wensen. Zo heeft een student andere prioriteiten bij het verhuizen dan een gezin met kinderen of senioren. Bij Flex Student Services zijn wij bekend met verhuizingen van de meest uiteenlopende klanten, dit mede door jaren ervaring op te hebben gedaan kunnen wij garanderen dat wij een verhuizing altijd voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Wij weten wat onze klanten van ons verwachten.

Zo ook wanneer een verhuizing plaats vindt van of naar een seniorencomplex komen er enkele bijzonderheden bij kijken. De omstandigheden binnen een dergelijk wooncomplex zijn vaak net wat anders dan in de meeste wooncomplexen of flats, er zijn doorgaands strictere regels omtrent verhuizen en klussen.

Waarom Flex Student?

  • Seniorenverhuizing
  • Uw wensen en eisen staan centraal bij ons
  • Professioneel en vakbekwaam
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Daarnaast komt het regelmatiger voor dat er bepaalde voorwaarden worden afgesproken voor een seniorenverhuizing, ook hierin zijn wij bij Flex Student Services uitermate flexibel in.

Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen en eisen en nemen daarnaast altijd veel reeds vergaarde ervaringen mee naar iedere klus, zo kunt u altijd verwachten wat u besteld heeft op de dag van de verhuizing.

Mocht het zo zijn dat u nog vragen heeft, schroom dan niet om gerust contact met ons kantoor te nemen. Dit kan zowel telefonisch als digitaal. Onze collega’s staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Wij kunnen u ook stapsgewijs uw wensen telefonisch te bespreken en zodoende een offerte samen te stellen.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.