Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Man with a van (max. 5 items)

Man with a van dienst van Flex Student Services is erg handig! Lees hier verder

Komt dat even goed uit!

Het kan voorkomen dat je iets wilt vervoeren dat niet in een personenauto of bus past en om dan voor een kast of bank een bus te huren is uiteraard niet erg voordelig. Bij Flex Student Services is het mogelijk een bus met daarbij een chauffeur te huren voor een uur, dagdeel of dag, dit is voor jou niet enkel goedkoper maar daarnaast ook veel makkelijker.

Onze verhuisstudenten zijn bekend met dergelijke transport klussen en zijn erg bekwaam in het efficiënt en schadevrij vervoeren van grote stukken (eventueel kostbare) meubilair. De aangewezen verhuisstudent zal jou helpen door de bus te besturen en jou te helpen bij het in- en uitladen van jouw eigendommen.

Waarom Flex Student?

  • Tarief per uur
  • Tot 5 grote artikelen
  • Snel en veilig naar bestemming B
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Ben je van plan om een aankoop via marktplaats of dergelijke te doen of misschien al hebt gedaan  en deze bij jou thuis bezorgd willen hebben? Dat kan! Wij bieden in dat geval de mogelijkheid om de goederen op te halen en bij jou thuis af te leveren, zo hoef jij er geen tijd voor vrij te maken en uiteraard geen zware spullen te tillen.

Na het eerste telefonische contact met jou zal de verhuisstudent met de door jou gekozen verhuiswagen op de afgesproken datum, tijd en adres verschijnen.

De handige ”man-with-a-van” dienst van Flex Student Services kost € 55,- per uur.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.