Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Losse sjouwhulp

Betrouwbare hulp is onderweg! Lees hier verder

Losse sjouw hulp is op korte termijn beschikbaar

Stel je het is even voor. Je hebt alles al geregeld omtrent de verhuizing. De bus staat paraat, jouw inboedel is ingepakt in dozen of verpakt met bescherm materiaal en je hebt genoeg vrienden geregeld om je te helpen met de verhuizing. Je denkt bij jezelf dat er niets mis kan gaan.

De dag van verhuizen is aangebroken. Je bent opgelucht en begint de verhuizing met een glimlach. Je kijkt op je telefoon en vraagt jezelf af waar jouw vrienden blijven. Opeens krijg je een berichtje of telefoontje van je vrienden die niet meer kunnen komen om te helpen met de verhuizing om verschillende redenen. Uit paniek, stress en spanning weet je het allemaal niet meer en wend je, je tot je contactlijst of Social Media om alsnog extra hulp te regelen met alleen een aantal reacties van vrienden die niet kunnen en je succes wensen.

Waarom Flex Student?

  • Losse sjouw hulp staat klaar
  • Komen altijd opdagen
  • Service met een glimlach
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Op zo een soortgelijke situatie zit niemand op te wachten. Daarom staan de verhuisstudenten van Flex Student Services klaar om jouw paniek, stress en spanning te verminderen of juist helemaal te verhelpen door ter plekke te adviseren over hoe een verhuizing het beste aan te kunnen pakken en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De verhuisstudenten werken op uur basis inclusief BTW. Bekijk de kosten hiervan op onze tarieven pagina. Je kunt bij ons ook verhuisdozen en verhuisdekens e.d. huren.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.