Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Keuken en apparatuur reiniging

Een schone keuken is belangrijk! Lees hier verder

De keuken is waar je jouw eten bereidt!

Stel je het is even voor. Je stapt de keuken binnen en het eerste wat je ziet is een gigangtische opstapeling van borden, bestek en glazen. Enkele vuilniszakken in een hoekje en allerlei pannen die gebruikt zijn en op de kookpit staan. Van de oven en de magnetron wordt je ook niet helemaal vrolijk van. Je trekt een sip gezicht en vertrekt met een houding totaal geen zin te hebben om de keuken schoon te maken. Het is van belang om de keuken schoon en hygiƫnisch te houden. Dit om infecties te vermijden, maar ook om een fijn gevoel te hebben bij het binnen komen van de keuken

De schoonmaakstudent van Flex Student Services neemt graag jouw keuken onder handen. De schoonmaakstudent zal jouw keuken weer laten glinsteren en alles nauwkeurig schoon maken. Van het servies tot de koelkast en de keukenkastjes. Alles wordt goed aangepakt.

Waarom Flex Student?

  • Schoon en hygiĆ«nisch
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Goedkoopste van Den Haag
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Voordat de schoonmaakstudent aan de slag kan, wordt eerst alle ruimtes laten zien waar de schoonmaakstudent al het servies kwijt kan nadat het afgenomen is met een theedoek.

Mocht het zo zijn dat er ook andere ruimtes schoongemaakt moet worden, dan kun je ons een belletje geven om dit door te geven. Uiteraard moet de schoonmaakstudent ook de tijd hiervoor hebben. Is dit niet het geval? Dan wordt er een andere schoonmaakstudent zo snel mogelijk jouw kant opgestuurd.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken. Je kunt terug gebeld worden als je het formulier hiernaast invult. Liever zelf bellen? Bekijk onze ‘contact gegevens’ pagina rechts bovenin.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.