Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Inboedel verhuizen

Complete inboedel verhuizen en je weet niet waar je moet beginnen? Lees hier verder

Er komt veel kijken bij het verhuizen van een complete inboedel

Veel mensen zien een verhuizing als een lastige en ook vervelende gebeurtenis, waarbij veel stress en irritatie kan ontstaan. Verhuizen kan ook een leuke verandering in uw leven zijn, maar ongeacht of men van harte verhuist of niet, er kunnen complicaties ontstaan en er zijn veel dingen die fout zouden kunnen gaan.

Traditionele verhuisbedrijven zijn vaak bekend met het vervoeren van grote spullen, komen goed voorbereid op een verhuizing af en helpen jou de verhuizing zo rap mogelijk af te ronden. Het is echter bij veel mensen ook wel bekend dat dergelijke verhuisbedrijven niet een reeële optie is wanneer men op de centjes wilt letten, daar was tot op heden geen goed alternatief voor. Tot dat wij in beeld zijn gekomen!

Waarom Flex Student?

  • Professionele dozen verhuur
  • Omkijken is niet nodig
  • Snel en veilig verhuizen
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Flex Student Services werkt enkel met studenten die ingewerkt worden door ervaren verhuizers en vakmannen. Deze jongens zijn er niet vies van de mouwen eens goed op te stroppen en zware elementen te tillen. Wij sturen onze verhuisstudenten altijd goed voorbereid op pad, zodat ze eenmaal op de locatie direct aan de slag kunnen. Het enige wat voor jou anders zal verlopen bij een verhuizing door Flex Student Services, ten opzichte van een traditionele verhuisbedrijf, is de rekening die jij aan het einde van de rit betaalt.

Mocht het nodig zijn, dan geeft Flex Student Services jou de gelegenheid om echt goedkoop een verhuislift te huren. Kijkt u eens op onze website en vergelijk die gerust met andere aanbieders. Wij beschikken over prachtig onderhouden materiaal en dit tegen een scherp tarief! Als u bij ons een verhuislift huurt, dan krijgt u méér dan een verhuislift. Wij helpen u namelijk graag ter plaatse met assistentie van een ervaren medewerker.

Waarom in gedacht zou moeten houden om een verhuislift te huren? Wat denk je van de antieke kast van jouw grootmoeder of een luxe Amerikaanse koelkast? Prachtige spullen, maar om die met een aantal mensen door het nauwe trappengat te tillen is niet gemakkelijk en niet gegarandeerd schadevrij. Een grote raampartij is vaak de enige oplossing wanneer u gaat verhuizen. Een verhuislift maakt uw verhuizing een stuk gemakkelijker en sneller.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.