Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

De auto wassen

Lekker je auto weer schoon krijgen? Lees hier verder

Een schoon auto hebben is oh zo fijn!

Dat heb jij vast wel is gehad! Jouw auto helemaal bedekt met vogel of ander niet identificeerbare prut! En jij maar wekelijks langs de autowasserij gaan om jouw auto weer te laten stralen. Dit kost jou natuurlijk tijd die je liever ergens anders aan had willen besteden. Zoals lekker rond rijden in jouw schoon uitziende auto!

Flex Student Services helpt jou daar graag mee in. Beter nog, wij nemen graag jouw auto onder handen door het ter plekke schoon te maken of zelfs mee te nemen naar een autowasserij om het een goede poets- wasbeurt te geven. Wij zullen overigens niet alleen de buitenkant voor jou schoonmaken, maar ook de binnenkant! De schoonmaakstudent zal de auto dan weer terug komen brengen en zo de autosleutels te overhandigen.

Waarom Flex Student?

  • Complete auto wasbeurt
  • Zowel buiten als binnenkant
  • Kwaliteit gegarandeerd!
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Flex Student Services is ten alle tijden verzekerd tegen schade die gedaan is tijdens het uit voeren van deze opdrachten.

Je kunt er van op aan dat de schoonmaakstudenten van Flex Student Services hun werk serieus nemen en de juiste mentaliteit en ervaring hebben om zowel de uitvoering als resultaat zo goed mogelijk uit te voeren en te behalen.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.