Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Complete sanitairreiniging

Het reinigen van jouw sanitair is zo gedaan! Lees hier verder

Hygiëne is belangrijk!

Iedereen is het er over eens. De badkamer is een ruimte in een huis waar je dagelijks gebruik van kunt maken om te wassen, douchen, tanden te poetsen etc. Een veilige en schone omgeving is een must, vooral wanneer je gebruik wilt maken van de badkamer of toilet-ruimte.

De schoonmaakstudent van Flex Student Services is erg grondig wanneer het aankomt op het complete reinigen van sanitair (badkamer en toilet-ruimte). De schoonmaakstudent zal alle benodigdheden met zich meenemen om de uitvoering zo goed mogelijk te doen. De schoonmaakstudent is eenmalig of vaker in te schakelen voor de schoonmaak.

Waarom Flex Student?

  • Schone badkamer en toilet
  • Geordend en netjes
  • Waar voor je geld
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Omdat dit allemaal met de verzorging van ons lichaam te maken heeft, is het belangrijk dat de badkamer hygiënisch schoon is.

Zo kun je bijvoorbeeld aan denken dat als je de douchekop niet regelmatig schoon maakt, er kalk op kan ontstaan of dat het douchegordijn gewassen moet worden vanwege al die keren water, zeep en andere lichaamvloeistoffen tegen aan komt.

Dit zijn allemaal kleine dingen waar je rekening moet houden wanneer jij graag jouw badkamer of toilet-ruimte zo schoon en hygiënisch mogelijk wilt houden.

Wij van Flex Student Services stellen het zeer op prijs om van u te horen wanneer de opdracht wel of niet naar tevredenheid is uitgevoerd. In het geval dat het niet naar tevredenheid is uitgevoerd, komen wij graag samen met jou tot een oplossing.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.