Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Complete inpakservice

Een grote zorg minder? Lees hier verder

Onze verhuisstudenten pakken jouw inboedel met zorg in

Als je gaat verhuizen kun je toch nog geld besparen op de verhuiskosten door bijvoorbeeld zelf in te pakken, maar of je daar tijd en of zin in hebt is een ander verhaal. Vaak worden de meeste ingepakte dozen of eigendom niet goed genoeg gedaan waardoor er tijdens het vervoeren schade kan ontstaan.

Durf je die risico wel aan te gaan? Denk er maar eens over na. Die mooie en dure servies waar je zo aan gehecht bent en zoveel waarde voor jou heeft, of de TV waar je de doos er van niet meer in bezit hebt? En hoe zit dat met de onvervangbare kristallen glazen of figuurtjes? Jij wilt absoluut dat deze geliefde spullen heel aankomen op hen volgende bestemming of niet? Zo ja? Lees dan gerust verder.

Waarom Flex Student?

  • Inpakservice bij jou thuis
  • Minder zorg en stress
  • Waar voor jouw geld
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Als je gaat verhuizen kun je toch geld besparen op de verhuiskosten door bijvoorbeeld zelf in te pakken, maar zoals eerder beschreven gaat dit vaak toch mis. Laat dit daarom door ons doen.

Wij van Flex Student Services kunnen jou namelijk een full service verhuizing aanbieden door er voor te zorgen dat jouw eigendommen door ons worden ingepakt. De materialen die wij gebruiken verschillen per item van waarde. Deze kunnen verhuisdozen zijn waarvan de inhoud breekbaar is of grote meubels die je liever kras- en scheurvrij wilt laten vervoeren.

Wij kunnen bijvoorbeeld de verhuisdozen vullen met schuim of luchtzakken om beweging te voorkomen en voor de grote meubels bijvoorbeeld inpakken met beschermfolie. Hiernaast bezitten wij ook kwalitatieve verhuisdekens en spanbanden. Hier wordt zeker gebruik van gemaakt voor het vervoeren van de inboedel. Zo wordt jouw stress en zorg verminderd. De ingepakte goederen wordt door ons voor vertrek gecontroleerd.

Ben je er al helemaal uit en wil je graag de complete inpakservice van Flex Student Services bestellen? Dan kun je bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte aangeven dat je deze dienst er bij wilt hebben. De tarieven voor de verhuisstudent gelden in dit geval hiervoor. Kijk op de tarieven pagina voor de kosten voor een verhuisstudent.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.