Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Basisschool tot universataire bijles

Geen probleem bij Flex Student Services! Lees hier verder

Bijles in vrijwel de meest voorkomende gevallen

Studieproblemen, achterstanden, dalende of slechte resultaten; een veel voorkomend probleem!

Je bent op zoek naar een betaalbare bijlesgever of huiswerkbegeleider? Onze universitaire en HBO studenten staan klaar! Meer dan 200 studenten hebben succesvol toetsen afgerond, examens behaald en hen doelen bereikt. In het huidig onderwijsmilieu komt het steeds vaker voor dat leerlingen persoonlijke aandacht en begeleiding tekort komen. Veelal is het probleem dat schoolklassen te groot zijn en dat van de leerlingen verwacht wordt dat ze allemaal op dezelfde tempo leren. Docenten zijn opgeleid om klassikaal les te geven en hebben als doel vaak de lesstof in de opgegeven tijd te behandelen. Waardoor jouw kind de nodige aandacht ontbreekt.

Waarom Flex Student?

  • Uitgebreide intake en betaalbaar
  • Ervaren en affiniteit
  • Op korte termijn beschikbaar
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Wij werken met HBO en Universitaire studenten die over voldoende vakinhoudelijke kennis en overzicht beschikken en met een groot enthousiasme te werk gaan. Ook kunnen zij uitstekend structuur aanbrengen in het huiswerk en een planning helpen maken.

Achter deze bijlesgevers staat een professionele organisatie die de koppels begeleidt en in de gaten houdt. Ook zijn wij er om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen: mocht het onverhoopt niet klikken met een bijlesgever, kunnen wij snel op zoek gaan naar een vervanger. Tevens is het een groot voordeel dat de bijles of begeleiding veelal bij jou thuis plaatsvindt.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.