Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Algemene tuinonderhoud

Tuin weer in orde krijgen? Lees hier verder

Onkruid wieden? Laat dat door een tuinstudent doen!

De tuin onderhouden kan een kleine of grote klus zijn, dat hangt namelijk af van de hoeveelheid werk dat er in gestoken moet worden. Het kan zo zijn dat bijvoorbeeld alleen het onkruid gewied moet worden, of de tuin moet simpelweg een veegbeurt krijgen. Wij begrijpen dat het voor sommige mensen moeilijk is om de tuin keer op keer bij te houden. Geen probleem bij Flex Student Services!

De tuinstudenten van Flex Student Services nemen graag jouw tuin onder handen en deze naar wens uit te voeren. Zo kan de tuinstudent ervoor zorgen dat jouw tuin er weer netjes uit gaat zien. De gras maaien, bloemen planten of gewoon wat hark en zaai werk? Wij kunnen het voor jou doen.

Waarom Flex Student?

  • Onkruid wieden of gras maaien
  • Tuinafval deponeren
  • Goedkoper dan de vakman
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De tuinstudent zal alle benodigdheden met zich meenemen om de taak naar wens uit te voeren.

Is er een GFT kliko aanwezig en kunnen wij hier gebruik van maken? Top! Zo niet? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat de tuinafval gedopeneerd wordt. 

Het is mogelijk om tuinstudenten eenmalig of periodiek de tuin te laten bijhouden.

Meer informatie nodig? Vul het ‘bel-mij-terug’ formulier hier rechts in en wij geven jou een belletje. Liever zelf bellen? Bekijk onze ‘contact gegevens’ pagina rechts bovenin het pagina.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.