Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Algemene schoonmaak

Wij maken graag jouw huis schoon! Lees hier verder

Schoonmaken? Laat dat toch over aan een schoonmaakstudent!

Jij bent hier omdat je op zoek bent naar een eenmalige of periodieke schoonmaker die bij jou thuis de algemene klusjes kan verzorgen, zoals de gehele woning stofzuigen, moppen of afstoffen. Wij van Flex Student Services worden vaak door particulieren gevraagd om de schoonmaak bij hen thuis te doen door verschillende redenen. Deze varieren van geen tijd voor het schoonmaak te hebben of simpelweg niet in staat te zijn om flexibel en snel te bewegen zoals een student dat kan.

Op zo een moment kun je een aanvraag indienen bij Flex Student Services. Wij hebben namelijk de juiste schoonmaker die bij jou thuis komt op de afgesproken data en tijden. De Schoonmaakstudent komt graag bij jou thuis om de schoonmaak klusjes in en rondom het huis naar eisen en wensen uit te voeren.

Waarom Flex Student?

  • Snelle schoonmaak
  • Eenmalig of periodieke schoonmaak
  • Op korte termijn beschikbaar
vrijblijvende offerte bestel een student

 

Een goede schoonmaaker kan een grote invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van de woning. Wij van Flex Student Services geloven daarom ook in onze schoonmaakstudenten om de huishoudelijke opdrachten van de opdrachtgever zo goed mogelijk uit te voeren.

Mocht dit aan het einde niet het geval zijn, dan horen wij dit graag en kunnen wij samen met jou kijken naar oplossing die wel voldoet aan jouw wensen.

Flex Student Services is ook beschikbaar en inzetbaar voor de schoonmaak bij seniorenwoningen en seniorencomplexen. Mocht je graag van deze dienst willen benuttigen, dan kun je bij ons altijd een vrijblijvende offerte opvragen. Liever gebeld worden? Vul dan het formulier hier rechts in.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.