Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Afvoeren van tuinafval

Tuinafval over? Lees hier verder

Tuinafval over? Maar geen tijd om te deponeren?

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij zelf de tuin onder handen hebt genomen en bent geƫindigd met enorm veel tuinafval waar je niet weet hoe er van af te komen. Dit kan door verschillende redenen komen, o.a. niet het juiste vervoer hebben of gewoon geen tijd meer. Daarom zou je graag er zo snel mogelijk van af willen komen.

De tuinstudenten van Flex Student Services neemt het graag het tuinafval over. De tuinstudent zal als volgt te werk gaan: tuinstudent komt op het aangegeven adres aan met de juiste materialen, stopt alle tuinafval zakken in de vervoersmiddel en vervoert alles naar het tuinafval deponeerpunt.

Waarom Flex Student?

  • Tuinafval deponeren
  • Op korte termijn inzetbaar
  • Gegarandeerd het goedkoopst
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De tuinstudent van Flex Student Services vervoert ook graag jouw volle kliko en brengt deze uiteraard weer terug op de gevraagde positie of simpelweg voor de tuindeur.

De tuinstudent zal er voor zorgen dat het taak naar wens uitgevoerd wordt. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dit graag. Samen kunnen wij met jou tot een oplossing komen tot dat wel het geval is. Wij willen er namelijk voor zorgen dat onze klanten blij zijn met de aangevraagde opdracht.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je ons kantoor altijd bereiken op de aangegeven werktijden. Bekijk het ‘contact gegevens’ rechts bovenin het pagina voor de contact gegevens e.d.

Liever zelf gebeld worden? Vul het ‘bel-mij-terug’ formulier hier rechts in en wij bellen jou z.s.m. terug.

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.