Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Aansluiten van digitale apparaten

Hulp nodig bij het aansluiten van digitale apparaten? Lees hier verder

Aansluiten van digitale apparaten is vaak niet zo gemakkelijk!

Je hebt een nieuwe surround sound systeem gekocht of gewoon een nieuwe TV of computer aangeschaft? Super gevoel geeft je dat natuurlijk! Maar... Je weet niet wat je met al die kabels en aansluitingen moet, in de zin van hoe en waar alles aangesloten moet worden? Urenwerk denk je waarschijnlijk al.

Laat het daarom door de PC-Studenten van Flex Student Services doen. Wij besparen jou in tijd én geld, zijn overigens ervaren en hebben affiniteit met zulke gevallen. Voor ons is al jouw digitale aansluitingen in een mum van tijd geregeld

Waarom Flex Student?

  • Snel en overzichtelijke aansluiting
  • Goedkoper dan de vakman
  • Vakbekwame ICT-studenten
vrijblijvende offerte bestel een student

 

De PC-studenten van Flex Student Services kunnen jou altijd helpen met de problemen die jij ervaart met jouw computer, TV of andere elektrische apparaten. De PC-studenten zijn dus  erg handig met digitale apparaten. Bijvoorbeeld bij het instellen van een TV, het aansluiten van een dvd-speler, het installeren van een printer, etc. 

Vaak blijkt bij het aanschaffen van een digitale televisie dat het ‘doe-het-zelfpakket’ hiervan, minder gemakkelijk is dan je denkt. Onze PC-studenten sluiten het graag goed voor jou aan.

Ook voor een printer installeren draaien onze PC-studenten hun handen niet om. Zij kiezen de juiste instellingen en sluiten de printer voor je aan op een laptop, een desktop-computer of op een draadloos netwerk (thuis-netwerk).

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.