Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

(Lesgeven) veilig internetten

Veilig internetten kan! Lees hier verder

Iedereen kan internetten, maar vaak niet op een veilige manier

Je kent het vast wel. Je bent lekker aan het surfen op het internet, klikt hier en daar op een aantal webpagina's en ziet op een gegeven moment een pop-up (reclame venster) verschijnen met daarin het volgende bericht dat jij kans maakt op een nieuwe auto of vakantie. Je klikt verder en leest dat er om jouw contact gegevens gevraagd wordt. Deze vul je in, klikt op verzenden en ziet een berichtje waarop je bedankt wordt voor jouw antwoord en gegevens.

Je krijgt opeens een aantal e-mails van verschillende bedrijven met daarin promotionele doeleinden. Je denkt bij jezelf: maar dit wil ik helemaal niet en ik heb hier helemaal niet om gevraagd! Hoe zorg ik ervoor dat ik dit niet meer krijg?

Waarom Flex Student?

  • Professioneel en pro-actief
  • Affiniteit met ICT
  • Voordeliger dan de vakman
Vrijblijvende offerte Bestel een student

 

Op zulke moment kunnen wij op aanvraag langs komen bij jou thuis om dit in orde te maken. Wij laten jou dan ook graag zien hoe je van zulke vervelende e-mails kunt afmelden en dit in de toekomst te vermijden.

Ook is het mogelijk om vanuit Flex Student Services les te krijgen in het ‘leren omgaan met je computer’, ‘de gevaren van het internet’ en ‘hoe bescherm ik mijzelf digitaal?’. Wij kunnen jou dan o.a. lesgeven in het veilig internetten. Deze dienst is voor senioren (55+) op speciale aanvraag beschikbaar.

Meer weten? Vul een ‘bel-mij-terug’ formulier hier rechts in en wij bellen jou z.s.m. terug! Liever meteen bellen? Onze contact gegevens kun je vinden op de ‘contact gegevens’ pagina.

 

 

BEL MIJ TERUG

Laat ons u gratis en vrijblijvend te woord staan
en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.