Heeft u vragen? Bel 070 - 389 38 90

Over ons

Flex Student Services

Flex Student Services is in 2011 te ‘s-Gravenhage opgericht door een team ijverige studenten die met als concept, en daarachter een doelstelling, betaalbare én betrouwbare dienstverlening aan te bieden door flexibele ervaren studenten in te zetten voor de meest veelzijdige klussen. Deze kunnen variëren van kleine tot grote opdrachten, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.

Wij leveren altijd maatwerk,
waardoor u nooit teveel betaalt.

Waarom Flex Student?

  • Flexibel, betrouwbaar en simpel
  • Ervaren en vakbekwame studenten
  • Binnen 24 uur contact
BESTEL EEN STUDENT

Onze studenten

Vanaf 2011 tot heden is Flex Student Services een vraagbaak geworden voor de meest uiteenlopende klussen.

Doordat Flex Student een uitgebreide studentendatabase heeft, zien afnemers Flex Student Services als een persoonlijke poule van studenten. Daardoor zijn alle klussen onder gedefinieerd in subcategorieën. Zo zijn de diensten anders voor de zakelijke markt (lees; uitgebreider) dan voor de particuliere markt.

Voor Flex Student Services werken ongeveer 80 studenten met uiteenlopende studierichtingen en interesses. Onze studenten zijn representatief en weten van aanpakken. Gezien het feit dat wij van onze studenten hoge standaards eisen, zullen onze studenten de werkzaam- heden naar wens vertegenwoordigen en uitvoeren.

Flex Student Services biedt scherpe tarieven aan door studenten in te zetten voor de kleine en/of grote klus(sen). Klanten hebben uiteraard de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen (geen kosten aan verbonden) of direct een dienst te bestellen.